12 Eylül 2013 Perşembe





CLA 500 Nedir?

Araştırmalar CLA'nın sadece vücuttaki yağları azaltırken kas miktarını arttıran veya koruyan bir yağ asidi değil, aynı zamanda dikkate değer bir şekilde anti-katabolik, anti-oksidant, bağışıklık sistemi güçlendiricisi, kolestrol düşürücü ve kanser önleyici etkileri olduğunuda göstermiştir. CLA göğüs kanseri, prostat kanseri ve damar sertliği riskinide azaltabilmektedir. Ayrıca şeker hastalarının kan şekerini kontrol altına alınmasına yardımcı olmaktadır.
CLA (Aspir çiçeği yağı) yapılan araştırmalar vücuttaki kas ve yağ dengesini etkilediğini depolanmış yağların azaltılmasında ve yağsız kasların arttırılmasında çok önemli çok önenli rol oynadığını göstermektedir. Düzenli CLA alımı yağların vücutta depolanmasına yardım eden lipopretein-lipaz enziminin çalışmasına engel olur ve dolayısıyla vücutta depolanan yağ miktarını azaltır. Daha önceden depolanmış yağları serbest bırakarak kan akışına dönmesini sağlamaktadır. Kan akışına dönen yağlar kaslarda enerji kaynağı olarak kullanılır. Bu nedenle CLA alımı kan akışına geri dönen yağların yakılmasını kolaylaştırır.
Vücutta 1 gr yağ 1 gr kastan daha fazla yer kaplar. Zayıflamak için düşük kalorili bir diyet programı vücuttaki yağ miktarı ile beraber kas miktarınıda düşürmektedir. Diyet bırakıldıktan sonra kaybolan kasların yeri yağ ile doldurulacağından vücut tekrar kilo almaya başlar. Bu nedenle az yağlı bir diyet eşliğinde CLA alımı vücutta yağ miktarını azaltırken kas miktarını korur ve böylece diyet bırakıldıktan sonra formunuzu korumanıza yardım eder. Bu muhteşem ürün özellikle bölgesel olarak depolanan ve kurtulması en zor olan vücutta birikmiş yağların yakılıp kasların sıkılaştırılmasına neden olur.

Kimler Kullanabilir-Kullanmalıdır ?
-Vücut geliştirme çalışması yapanlar formlarını korumak ve yağsız kas miktarını arttırmak için kullanılabilir.
  • Kalça, basen, göbek bölgemizdeki yağları parçalaması için spor eşliğinde kullanmak isteyenler.
  • Yemekten sonra depolanan yağ miktarını azaltmak isteyenler.
    Yağ yakıcı özelliği ile zayıflamamıza ve formumuzu korumamıza büyük katkı sağladığı yapılan araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

    Amway İşinizi benimle kurunuz

    •  Amway Serbest Girişimcisi olarak kaliteli Amway Ürünlerini özel fiyatlarla satın alabilir,
    • % 100 ürün tatmin garantisinden yararlanabilir,
    •  Perakende satışlardan ve Amway Satış ve Pazarlama Planı çerçevesinde kazanağınız primlerden gelir elde edebilir,
    •  Satış Teşvik Programı'ndan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder